ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (Bayberry Island, #2) Susan Donovan

ISBN:

Published:

Paperback

352 pages


Description

ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (Bayberry Island, #2)  by  Susan Donovan

ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (Bayberry Island, #2) by Susan Donovan
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 352 pages | ISBN: | 7.43 Mb

Καλώς ήρθατε στο Μπέιμπερι Αιλαντ!Εδώ, το μπρούντζινο άγαλμα μια γοργόναςχαρίζει την αληθινή αγάπη σ όποιον τη ζητήσειμε όλη του την καρδιά...Ο Κλάνσι Φλιν, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπέιμπερι Αιλαντ, είναι σίγουρος ότι όλη αυτή η ιστορία με τοMoreΚαλώς ήρθατε στο Μπέιμπερι Αιλαντ!Εδώ, το μπρούντζινο άγαλμα μια γοργόναςχαρίζει την αληθινή αγάπη σ όποιον τη ζητήσειμε όλη του την καρδιά...Ο Κλάνσι Φλιν, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπέιμπερι Αιλαντ, είναι σίγουρος ότι όλη αυτή η ιστορία με το άγαλμα της νεράιδας που σου βρίσκει το αληθινό σου ταίρι δεν είναι παρά ένα παραμύθι που προσελκύει τους αφελείς τουρίστες στη μικρή του πόλη.

Από την άλλη, έρχονται στιγμές που σκέφτεται ότι η ατέλειωτη σειρά από αισθηματικές αποτυχίες στη ζωή του -αρχής γενομένης από την όμορφη μικρή τουρίστρια που στα δώδεκα του ράγισε την καρδιά- ίσως δεν είναι παρά η τιμωρία του για την ασέβεια που έδειξε μια φορά μικρός σ’ αυτό ακριβώς το άγαλμα...Ώσπου, αναπάντεχα, η μικρή εκείνη τουρίστρια ξανάρχεται στην πόλη.

Δεν είναι πια μικρή, είναι μια πανέμορφη γυναίκα. Και δεν είναι τουρίστρια, είναι φυγάς, μαζί με την ανιψιά της. Την κυνηγάει η αστυνομία για απαγωγή. Κι ο Κλάνσι, ο πάντα τυπικός και αδιάφθορος υπερασπιστής του Νόμου, πρέπει να αποφασίσει αν θα πιστέψει την κατηγορία που τη βαραίνει ή το ένστικτό του που του λέει ότι η όμορφη Ίβλιν είναι αθώα.

Κι ότι πρέπει να της προσφέρει τη βοήθεια... και την καρδιά του!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (Bayberry Island, #2)":


chirols.eu

©2010-2015 | DMCA | Contact us